5 Easy Facts About iş ayakkabısı Described

Wiki Article

Ayakkabının dış yüzeyinde kullanılan 1.8 mm kalınlığında yumuşak petek desenli mikrofiber, ayakkabıya nefes alabilirlik ve hafiflik kazandırır. Bu özel malzeme, TPU laminasyon ile kaplanarak ekstra dayanıklılık ve koruma sağlar.

Ayakkabı içindeki Airpont tekstil astar, hava alabilir yapısıyla ayaklarınızı serin tutar ve terlemeyi azaltır. Bu teknoloji, ayakkabıyı uzun süreli kullanımlarda bile konforlu hale getirir.

Arama sonuçlarınız ile ilgili bilgi almak için lawnım sayfamızı ziyaret edin veya bize ulaşın

Önleminizi iş sağlığı güvenliği kriterleri çerçevesinde aldığınız zaman işinizde başarı sağlayıp gelirinizi de arttırırsınız.

Mekap iş ayakkabısı fiyatları ve modelleri, on-line mağazalarda veya iş aletleri satan mağazalarda bulunabilir. İşçiler, tercih ettikleri modeli ve markayı kolayca bulabilir ve uygun fiyatlarla satın alabilirler.

İş ayakkabıları, demir burunlu işçi ayakkabıları ve işçi botlarını en uygun fiyatlarla Demir Kundura’dan satın alabilirsiniz.

iş elbiseleri Tulumlar kolluklar pantolon alev almaz kıyafetler kaynakçı kıyafetleri ceket ve yelekler işçi takımları Lepus iş kıyafetleri parka ve montlar sweatshirt tshirt

rahatça nefes almasını sağlar. ✔ Esnek ve hafif: İş ayakkabıları sertleştirilmiş ve dayanıklıdır, gün boyu maksimum konfor ve güvenlik sağlar. Sıradan iş ayakkabılarından daha

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

İş ayakkabıları da iş kıyafetlerinin en önemli parçaları arasında yer alır. Eğer sizi olası kazalara karşı koruyacak dayanıklı ve konforlu iş ayakkabısına ihtiyacınız varsa yazımızın devamını incelemeye davetlisiniz!

iş ayakkabısı kışlık Kaliteli malzemelerden üretilen ve işlevsel tasarımlara sahip olan mekap iş ayakkabıları, çalışanların güvenliğini sağlayarak iş iş ayakkabısı s1 s2 s3 ne demek verimini artworkırır.

Aynı zamanda ayakkabının hava almasına lawnımcı olan nefes alabilir kumaşlar ve terlemeyi önleyen antibakteriyel iç materyallerle donatılmıştır.

Yakıt ve Yağa Dayanıklı Taban: Taban malzemesi, yakıt ve yağ gibi kimyasallara karşı dayanıklıdır, bu da endüstriyel ortamlarda güvenli kullanım sağlar.

Genellikle inşaat sahaları, tarım alanları veya gıda işleme tesisleri gibi ortamlarda S2 product ayakkabılar kullanılır. Bu ortamlarda, sıvı dökülmeleri ayakkabi standi veya nemli zeminlerle karşılaşma olasılığı yüksektir.

Report this wiki page